از جمله محصولات مصرفی تولید شده پوشاک بیمارستانی میباشد، این پوشاک به صورت یک یا چند منظوره در دسترس است و بسته به نیازهای بیماران و شرایط بستری شدن، کاربردهای مختلفی دارد.
پارچه بیمارستان
محیط بیمارستان شرایط خاص و ویژهای دارد، دمای هوا در این محیطها معمولا در فصول مختلف سال ثابت است بنابراین، لباس بیمار باید به گونه ای انتخاب شود که بیمار احساس راحتی کند و ماده لباس نباید تحت تاثیر پارچه پشمی قرار گیرد.
همچنین, لباسهایی که مصرف می شود باید دارای ماهیت جنسی بوده و از جذب باکتری یا ویروس جلوگیری می کند و علاوه بر سلامتی بیمار، باید به حفظ محیط زیست بیمارستان نیز کمک کند. همچنین اگر لباس بیمار به طور مداوم شسته شود و در صورت استفاده از مواد شوینده و پد های الکلی در ماشین لباسشویی، باید قدرت کافی برای حفظ و تجزیه بافت داشته باشد.
در بسیاری از موارد لازم است که مدت طولانی در مراکز درمانی بمانند بنابراین لباسها باید از نوعی باشد که موجب حساسیت پوستی به بیمار و همچنین زخمهای او و… نشود.
انواع پارچه بیمارستانی ورقه ویسکوز، ترگال ساده، مایل ترگال، پنبه فلاندری، ویسکوز پارچه چگالی ساده می باشد.
تعجب آور نیست که بگوییم در گذشته نه چندان دور، بهترین انتخاب برای لباس توسط بیمار در جعبه مراقبت پارچه های چگالی ساده است.
کتان این پارچه ها نسبتا ضخیم بوده، به طور کلی وزن بالا (وزن و گرمای پارچه به شرح زیر خواهد بود). یکی از مزایای فوق العاده این پارچه این است که این پارچه نسبت به شستشو بسیار مقاوم است؛ اما دارای معایب خاص خود می باشد: برای مثال، می توان گفت که فرد باعث عرق کردن و قیمت بالا می شود مدیران مراکز بهداشتی درمانی به شناخت روشنی از این موضوع رسیده اند.
آنها به این نتیجه رسیدند که شستشو و استفاده مجدد از لباس بیمار می تواند منجر به گسترش الوار و تحمیل هزینه های اضافی شود، این جایگزین به جایگزین لباس چند منظوره ،با قیمت پایین و پارچه های سبکتر معرفی شده است.
با استفاده از این معیار، علاوه بر کاهش هزینههای بیمارستانی از شستن (ضد عفونی کننده و محلول تمیز کردن الکل)، هزینههای نگهداری تسهیلات و هزینه های پرسنل لباس شویی نیز کاهش یافته است.
همچنین با اختصاص یک مجموعه لباس مناسب به هر بیمار بهبود یافته و با فروش لباس به بیمار درآمد ناچیزی به دست آوردهاند.
در نتیجه این اقدامات و برنامه ها, لباسهای تارگال بتدریج از بسته بندی پوشاک بیمارستان خارج شده و جایگزین پارچه های سبکتر شد.
باید بگوییم پارچه با چگالی ساده هنوز در لباس پرستاران و نیروهای خدماتی، و همچنین ورق های کاغذی، پارچه ها، پوشش تخت بیمارستان و حتی لباسهای اتاق عمل به کار رفته است و بهترین و مناسب ترین انتخاب برای تولید این محصولات است.
پارچه تترون فلامنویسکو یکی از پرکاربردترین پارچه های تولید شده در لباسهای بیمارستانی، پارچه های تترون بیمارستان یا پارچه های تترون غیر فعال ویسکوز می باشد.
این پارچه ها به پارچه های بافته شده از جنس warp شبیه هستند، اما از نظر وزن و حرارت، بسیار سبک تر از پارچه های ترگال و همچنین بسیار کمتر حجم تر، آنها گرما را در بدن بیمار نگه نمی دارند و خنک تر هستند. این پارچهها به دلیل حجم کمتر و وزن کمتر، بسیار مقرون به صرفه هستند و گزینه مناسبی برای پوشاک دوزندگی برای بیمار میباشند.
این پارچه ها دارای رنگهای متنوع بالایی هستند و می تواند با استفاده از دو جت و سیستم ترموفورس در رنگ های مختلف تولید کند. رنگ های ابی، صورتی، سبز و یاسمن از جمله محبوب ترین رنگها برای لباسهای کاری بیمارستانی هستند.
پارچه تارگال خمیده این پارچه ها از جنس ترگال سنگین تر بوده و دارای تراکم بافت متراکم تر می باشند.
این پارچه قوی تر و با دوام تر است و در طی شستن آن نسبت به تترون و چگالی ساده مقاومت بیشتری دارد، زیرا خیلی ضخیم است، مناسب برای تولید و دوخت لباس بیمار نیست معمولا از پارچه برای تولید لباس استفاده می شود.
با این وجود در بیمارستانها و مراکز بهداشتی، آنها ملافه ها، موارد بالش، لحاف ها و … تولید می کنند که بسیار راحت است و از این پارچه استفاده می کند.
پارچه های فلامینت انها برای تولید و دوختن لباس بیماران مناسب هستند، با این حال، ترجیحا بیمارانی که در یک مدت بسیار کوتاه بستری شده اند، برای مثال، انها تا ۲۴ ساعت یا در یک روز کوتاه درمان می شوند.
این پارچه دارای کیفیت بالا است؛ اما در استفاده طولانی مدت ممکن باشد بیمار ممکن است الرژی را در بدن حس کند.
این داروها معمولا در کلینیکهای ارایشی و پزشکی چشم استفاده می شوند چون درمان بیمار کوتاهتر است.
پارچه پنبه ای، در پارچه پشم پنبه، جایگزین رشته های پنبه با پلی استر ویسکوز در پارچه های ضد اب است و نرمی و ظرافت ان را افزایش می دهد.
بنابراین، میزان تعریق در بیمار را بسیار کاهش می دهد، شاید تنها ویژگی منفی این نوع پارچه آن است که بعد از شستشو بسیار چروکیدگی پیدا می کند، و لباس بیمار نیاز به اتو دارد.
در بافت ویسکوز، ویسکوز لایه فلاندر و پنبه هر دو با الیاف ویسکوز جایگزین میشوند که باعث ایجاد مقدار زیادی نرمی و بعد از شستشو نیز در این نوع پارچه حل میشوند، این دو مدل پارچه به دلیل قیمتهای بسیار بالا در مقایسه با مدلای قبلی در بیمارستانهای خصوصی مورد استفاده قرار می گیرند و جالب توجه است که بعد از ترخیص، بیماران معمولا این لباسها را در خانه می پوشند.
برای خرید محصول فرم داخل سایت را پر کنید تا همکاران با شما ارتباط بگیرند و سفارشات شما را ثبت کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.